VVD wil snelle actie Bosplein | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

VVD wil snelle actie Bosplein

De fractie van de VVD heeft schriftelijke vragen gesteld over de onoverzichtelijke kruising Bosplein. Volgens de liberalen behoort het kruispunt misschien wel tot een van de onveiligste in de gemeente. Veel automobilisten en fietsers zouden de voorrangsregels onduidelijk vinden.

Sinds enkele maanden is de nieuwe directe aansluiting van de Westerbaan op de Koningin Julianalaan gereed. De wethouder heeft in De Katwijksche Post van 23 mei aangegeven dat de Verlengde Westerbaan met een aansluiting op de Meeuwenlaan niet meer wordt aangelegd en bij het raadsbesluit van 1 februari 2018 is aangegeven dat in dat geval de aansluiting geschikt moet worden gemaakt voor een 50km-weg.

Gemeenteraadslid Bastiaan Zuyderduyn (VVD Katwijk) heeft daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college over de situatie. De partij heeft het liefst dat de wethouder spoedig concrete acties onderneemt.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>