Inschrijvingen Wensenfonds geopend | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Inschrijvingen Wensenfonds geopend

De inschrijvingen voor het Rabobank Wensenfonds is gestart. Tot en met 22 september kunnen verenigingen en stichtingen een wens indienen tot vijfduizend euro. Na 22 september beoordeelt een commissie de inzendingen. Uiteindelijk mogen klanten en leden stemmen op de genomineerden.

De Rabobank wil met het Wensenfonds een bijdrage leveren aan het versterken van verenigingen en stichtingen. Vorig jaar werden 42 wensen ingewilligd. 

Voorwaarden
Verenigingen en stichtingen die een wens willen indienen moeten zich wel aan een aantal spelregels houden. Zo kunnen alleen klanten van de bank een wens indienen en is de toekenning van het bedrag eenmalig. Daarnaast vergoedt de bank nooit het volledige bedrag.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>