Aantal initiatieven in Duinvallei blijft groeien | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Aantal initiatieven in Duinvallei blijft groeien

In de Duinvallei komen twee nieuwe initiatieven. Dat meldt de gemeente. Er komt een Hondenspeelplaats; een veld waar bewoners elkaar ontmoeten en hun honden vrij kunnen laten rennen en spelen op een veilig en omheind stuk grond. Ook komen er Softs Points; die wekken schone energie op wanneer de zon schijnt. Als ze een slag draaien dan filteren ze de lucht. Ook zijn de Points te gebruiken voor bijvoorbeeld reclame over duurzame initiatieven.

Het gemeentebestuur bekijkt de ideeën, en als ze een besluit heeft genomen vragen de initiatiefnemers zelf de vergunningen aan.

Speeltuin Duinvallei
In de Duinvallei keert ook de speeltuin terug. In de speeltuin kunnen de kinderen uit de Zanderij op een natuurlijke manier spelen. De oude speeltoestellen worden in een nieuw ontwerp verwerkt. De gemeente hoopt snel te starten met de aanleg.

Duinvallei
Het gebied Duinvallei langs de N206 ligt al lang braak en dat zal waarschijnlijk de komende jaren ook zo blijven. Met de campagne 'Duinvallei, ruimte voor initiatieven' bood de gemeente ruimte voor hun ideeën. Initiatiefnemers in Duinvallei zijn: De Groene Vallei, Tiny Houses, Fullbody Gym, Bijenstal, Zanderijtuintjes 2.0, Kleine Duinvallei,  Muziek & Sport en de Duinspeeltuin.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>