Informatieavond over nieuwe Tjalmaweg | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Impressie van de toekomstige Tjalmaweg.
Impressie van de toekomstige Tjalmaweg. (Foto: PZH)

Informatieavond over nieuwe Tjalmaweg

Provincie Zuid-Holland en aannemer Boskalis Nederland houden woensdag 19 juni tussen 19.00–21.00 uur een informatieavond over de aanpassingen aan de Tjalmaweg (N206) tussen Katwijk aan den Rijn en de Torenvlietbrug.  Er is informatie over het ontwerp van de Tjalmaweg, de bouwmethode en planning. De informatieavond vindt plaats in het Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3 in Valkenburg.  


Boskalis Nederland gaat de werkzaamheden aan de N206 Ir. G. Tjalmaweg, het tweede projectdeel van de RijnlandRoute, vanaf begin 2020 uitvoeren. Tijdens de informatieavond maken bezoekers kennis met de projectteams van Boskalis en van de provincie Zuid-Holland. Op hoofdlijnen is er informatie over de planning van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden, de bouwmethode die Boskalis gaat toepassen en welke maatregelen Boskalis inzet om eventuele hinder te beperken of voorkomen.


Ook kunnen er afbeeldingen (artists impressions) worden bekeken van het aanbiedingsontwerp. Daarnaast informeren de provincie en Boskalis bezoekers over de manier, waarop zij zullen communiceren.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig, bezoekers kunnen vrij inlopen.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>