Petitie tegen sluiting Muziekschool | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
 | Foto: Piet van Kampen
| Foto: Piet van Kampen

Petitie tegen sluiting Muziekschool

Leerlingen en ouders van leerlingen van de muziekschool hebben een petitie gestart tegen het voorgenomen besluit de school te sluiten. Op petities.nl kan iedereen tekenen voor behoud van de muziekschool.

Katwijk heeft financiële problemen, onder andere door explosief gestegen kosten in de jeugdzorg. De komende vier jaar moet volgens het gemeentebestuur 20 miljoen bezuinigd worden. Naast de muziekschool wordt ook gekort op groenonderhoud en moet de Dierenweide Westerweide in Rijnsburg waarschijnlijk dicht.

Demonstratie
Op 13 juni willen gebruikers van de muziekschool gaan protesteren tijdens de gemeenteraadsvergadering over de bezuinigingsplannen. Ook zijn er vergaderingen gepland op 20 juni en 4 juli.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>