Logo allesoverkatwijk.nl
De laatste hand wordt gelegd aan het waterspraypark bij zwembad Aquamar. Komende woensdag moet het kindbestendig zijn.| Foto: Adrie van Duijvenvoorde
De laatste hand wordt gelegd aan het waterspraypark bij zwembad Aquamar. Komende woensdag moet het kindbestendig zijn.| Foto: Adrie van Duijvenvoorde (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Opening spraypark en speeltuin tijdens Buitenspeeldag

Wethouder Adger van Helden opent woensdagochtend samen met de kinderen van de Groen van Prinstererschool en een aantal free runners de nieuwe speeltuin bij en het spraypark (waterspeeltuin) van Aquamar tijdens de Nationale Buitenspeeldag.

Er wordt al lang uitgekeken naar de komst van de speeltuin en het waterspraypark. Daarom wordt het groots gevierd. Leerlingen van de Groen van Prinstererschool hebben meegedacht over de speeltoestellen van de speeltuin. Groepen 1 tot en met 5 van de school gaan de als eerste de speeltuin en het naastliggende spraypark uitproberen. In de middag kunnen overige bezoekers de speeltuin en het spraypark verkennen.

Het spraypark is onderdeel van het zwembad en bedoeld voor de zwembadbezoekers. Er zijn verschillende toestellen, zoals fonteintjes, glijbanen en andere speelse elementen waar kinderen met water kunnen spelen. Er is ook een ligweide met zitjes, ligbedden en nog een aantal 'droge' speelelementen voor kinderen.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!