Logo allesoverkatwijk.nl
Marc Wonnink

Zoektocht naar vermiste Anja (33) gaat onverminderd verder

In Rijnsoever is met speurhonden gezocht naar de vermiste Anja. De 33-jarige vrouw verliet in de nacht van woensdag op donderdag café Den Blauwen Bock en is sindsdien niet meer gezien.

In de omgeving van het café hebben agenten een buurtonderzoek gehouden. Om een mogelijk spoor te vinden heeft de politie vrijdagmiddag besloten honden in te zetten. Donderdag werd ook al een foto van de vrouw verspreid.

De Katwijkse droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte leren jas, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

Onderzoek in sloot
De politie heeft vrijdagmiddag de Melkweg in Katwijk afgesloten vanwege een politieonderzoek. Het is nog niet bekend of het onderzoek een verband heeft met de vermissing. De brandweer is ter plaatse en heeft met duikers een sloot doorzocht. Daar zijn volgens een woordvoerder van de politie wel spullen aangetroffen, maar het is nog niet bekend of deze te maken heeft met de vermiste Anja.

Burgerinitiatief
Onder meer het nichtje van Anja roept via Facebook op om te zoeken naar haar tante. 'We gaan beginnen in Rijnsoever', schrijft ze. 'Burgers die zelf willen zoeken worden gewaardeerd. Denk aan de duinen, het parkje van Rijnsoever.' De politie zegt dergelijke initiatieven te 'waarderen', maar vraagt wel om het onderzoek niet in de weg te lopen.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!