Kom veilig buiten spelen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Voor de 13e keer wordt volgende week woensdagmiddag de Buitenspeelmiddag georganiseerd.
Voor de 13e keer wordt volgende week woensdagmiddag de Buitenspeelmiddag georganiseerd. (Foto: pr)

Kom veilig buiten spelen

Woensdag 5 juni is het Buitenspeeldag in Karel Doormanstraat

Trommel al je vrienden op om buiten te spelen! Op woensdagmiddag 5 juni is buitenspelen allesbehalve saai of onveilig.

Met leuke spellen, springkussens en een ballonnenclown zullen de kinderen zich prima vermaken. Verder zullen de kinderen magische momenten beleven tijdens het bezoek van twee Disney figuren van Lollypop Entertainment. Er is leuke muziek en niet te vergeten... drinken met wat lekkers. Jij komt toch ook veilig spelen?

De Karel Doormanstraat wordt van 14.00 tot 17.00 uur voor al het verkeer afgesloten en omgetoverd tot één groot speelplaats. Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend.

Veel te beleven

In een versierde straat kunnen kinderen zich amuseren met verschillende spellen. En natuurlijk zullen de springkussens ook dit jaar voor veel plezier zorgen. Kom kennismaken met echte Disney figuren, vraag een handtekening of ga samen op de foto. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken. Bovendien zal de vrolijke ballonnenclown de kinderen blij maken met kleurige ballonnen. Zin om te knutselen? Kom langs en geef je op voor een workshop.
Bij aankomst krijgt elk kind een stempelkaart. Met deze kaart kan er een spellenparcours worden afgelegd, waaronder spijkerbroekhangen, stokvangen en koe-melken. Als de kaart vol is, krijgen de kinderen iets lekkers.

Iedereen is van harte welkom. Op het terras kunnen ze onder het genot van een kopje koffie genieten van de kinderen die zich in de straat prima vermaken. De vrijwillige koffiebijdrage is ook dit jaar bestemd voor Buurtvereniging Bestevaer. De buurtvereniging wil de sociale binding in de wijk vergroten. Het is alweer de 13e keer dat de Buurtvereniging Bestevaer, samen met een aantal vrijwilligers deze leuke dag organiseert. Kinderen uit groep 7 en 8 van de Oranje Nassauschool zullen de activiteiten begeleiden.

Zonder sponsoren en vrijwilligers is het onmogelijk om dit leuke en gezellige evenement ieder jaar te organiseren. Wil je ons helpen? Kom naar de Karel Doormanstraat op woensdag 5 juni en informeer bij een van de vrijwilligers op het terras. Dit kinderevenement is gratis en iedereen is welkom.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>