Informatieavond fietspad Westerbaan-Laan van Nieuw Zuid | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De aansluiting van het toekomstige fietspad bij de Laan van Nieuw-Zuid verdient nog de nodige aandacht.
De aansluiting van het toekomstige fietspad bij de Laan van Nieuw-Zuid verdient nog de nodige aandacht. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Informatieavond fietspad Westerbaan-Laan van Nieuw Zuid

De gemeente organiseert vanavond van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond over de ontwikkelingen van het project Fietspad Westerbaan. Dat fietspad door de zuidduinen moet voor een snelle fietsroute zorgen tussen de Verlengde Westerbaan en Laan van Nieuw Zuid.


In de Burgerzaal van het gemeentehuis worden vanavond het voorlopig ontwerp en voorontwerp-bestemmingsplan gepresenteerd.

Samen met een brede klankbordgroep heeft de gemeente het voorlopig ontwerp voor dat fietspad gemaakt. Een aandachtspunt daarin is de verkeerssituatie in de omgeving Laan van Nieuw Zuid. Het aansluiten van het fietspad op de Laan van Nieuw Zuid en de Duindoornlaan zorgt ervoor dat de verkeerssituatie hier verandert. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>