Afbeelding
Foto: pr

Kom naar de Straatspeeldag in Valkenburg

Algemeen

Woensdag 22 mei 2019 is er op het Duyfrakplein in Valkenburg een 'Street 4 You', aanvang 13.00 tot 16.00 uur. De organisatie is in handen van het Welzijnskwartier.

Tijdens Street 4 You is er voor ieder wat wils, van sportieve activiteiten tot aan een ongedwongen kopje koffie met de buren. Kortom, een gezellige dag voor jong en oud.

Street 4 You staat in het teken van ontmoeting, wijk/buurtbewoners verbinden, van jong tot oud. Dit alles op een ongedwongen, laagdrempelige manier, vanuit leuke activiteiten voor iedereen.

Vrijwilligers

Heb jij zin om woensdagmiddag je handen uit de mouwen te steken voor jouw wijk?

Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij:

11:00 – 13:00 uur de opbouw van Street 4 You

13:00 – 16:00 uur de uitvoering van de activiteiten

16:00 – 18:00 uur het afbreken en opruimen

Ook hebben wij mensen nodig die zich in willen zetten bij de bestaande activiteiten.

Dus, hou jij van smoothies maken of wil je scheidsrechter zijn bij het voetbaltoernooi? Of ben je meer crea en wil je helpen bij de kinderactiviteiten?

Naast de bestaande mogelijkheden staan we ook open voor jouw ideeën! Wil jij je talenten inzetten voor de wijk? Heb je een bandje, ben je dj, danser, turnster of wat dan ook en zou jij een vette demo kunnen geven? Daar geven we je graag een podium voor. Dus, heb je interesse om mee te werken aan Street 4 You (al is het 'maar voor een uurtje')?

Neem dan contact op met: arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl

Uit de krant