Derde editie Kattukse Maestro bij DVS | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Oud-deelneemster Nicoline Schuitemaker doet dit jaar de presentatie. | Foto: DVS
Oud-deelneemster Nicoline Schuitemaker doet dit jaar de presentatie. | Foto: DVS (Foto: Andrea Olthof)

Derde editie Kattukse Maestro bij DVS

In het clubgebouw van muziekvereniging DVS wordt vrijdag 7 juni weer strijd geleverd om de eretitel Kattukse Maestro 2019. Vier bekende Katwijkse prominenten dirigeren op deze avond het orkest van DVS on Stage en de winnaar wordt de opvolger van ds. Alblas, die het afgelopen jaar de wedstrijd op zijn naam schreef.


Het is inmiddels een echte traditie geworden. Voor de derde keer nemen bekende Katwijkers het op een speelse wijze tegen elkaar op. Zonder enige ervaring in het dirigeren van een orkest durven ze voor de mannen en vrouwen van DVS on Stage te staan en zo het spelen van best pittige muziekstukken tot een goed einde te brengen. Bij één van de nummers wordt het orkest ook ondersteund door een zangeres. Een vakkundige jury beoordeelt de prestaties en roept de winnaar uit van de Kattukse Maestro 2019.
 

De kandidaten zijn:
Peter Ouwehand. Directeur van Ouwehand Bouw en inmiddels de derde generatie Ouwehand die leiding geeft aan het bedrijf dat al 70 jaar bestaat en reeds 20.000 woningen heeft gebouwd.

Anne Heijnen. Sinds dit jaar toegetreden als notaris bij het gerenommeerde kantoor Verhees Notarissen. Afkomstig uit de Betuwe maar sinds enige jaren definitief gesettled in de Duin- en Bollenstreek.

Ds. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends. Predikant bij de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee sinds 2014 en daarvoor verbonden aan de gemeente als pastoraal medewerker.

Adger van Helden, CDA-wethouder van Katwijk met de portefeuille Samenleving, Werk en Financiën.
 

De presentatie van de avond is in handen van de oud-deelnemers Nicoline Schuitemaker en Noël Bergman. De vakkundige jury bestaat uit voorzitter Johannes Leertouwer ondersteund door Piet de Vries en wethouder Jacco Knape van de Gemeente Katwijk.

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>