Afbeelding

Leuke reacties op kapsalon TREND!

Algemeen

Angelique Eradus is de eigenaar van kapsalon TREND! De onderneemster is trots op haar moderne lichte, knusse salon die iets warms uitstraalt en zij sinds de opening op 3 mei leuke reacties van klanten kreeg. 'Het was geweldig hoe enthousiast de mensen reageerden', vertelt zij met een blijde glimlach.

Door Piet van Kampen

Waar voorheen aan de Zuidstraat 6 Eugenie's kapsalon was gevestigd, heeft Angelique nu haar eigen bedrijf. Met een allround vakopleiding waaronder ook visagie en ruim 19 jaar ervaring met het mooie beroep in haar bagage is zij helemaal klaar voor de toekomst.
'Het is een mooi vak, creatief, vol variatie en leuk om alles zelf te kunnen en mogen doen', vertelt ze enthousiast. 'Voor klanten is het naar de kapper gaan toch een bepaald moment van beleving, van verzorging en zo voel ik dat ook. Zorg en aandacht daar draait het allemaal om. De klant met een goed gevoel naar huis te zien gaan', is haar bedrijfsfilosofie. Wat is haar specialisatie? 'Haar opsteken in bepaalde modellen, het verzorgen van het haar voor bruiden. Dat vind ik mooi om te doen.'

In haar knusse salon zijn er ook haarverzorgingsproducten te koop. Zelfs een bijzondere lijn biologische artikelen. Wat ook belangrijk is voor veel klanten met een gevoelige hoofdhuid, is dat er haarverf kan worden gebruikt, die niet op ammoniakbasis is geproduceerd. Angelique legt de laatste hand aan de verzorging van het haar van een mannelijke klant. Alles naar wens? Nog even een beetje gel erdoor?' De klant verlaat tevreden de salon. Tot in de puntjes verzorgd. Kapsalon TREND! is er voor iedereen, dames, heren en kinderen en is gevestigd aan de Zuidstraat 6. Telefoon 071- 5427056. Openingstijden: maandag 12.00-17.30 uur, dinsdag en woensdag 8.00-17.30 uur, donderdag 8.00-20.00 uur, vrijdag 8.00-17.30 uur en zaterdag van 8.00-13.00 uur.

Uit de krant