Avond voor Kika met H6 | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De H6-band.
De H6-band. (Foto: Ruben Geuzinge)

Avond voor Kika met H6

Zin in een echt Hollands feestje? Oranjevereniging Katwijk aan Zee en de Katwijkse organisatie 'Doe het voor Kika' slaan de handen ineen en organiseren een avond vol met de grootste Hazes-hits gebracht door dé Hazes-coverband. Met H6 wordt het gegarandeerd vanavond een feestje in het Huis van Oranje op het Evenementenplein aan de Boulevard.


Het wordt een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten … maar bovenal genieten. Een kaartje kost 50 euro (drank all-inclusive) en de opbrengst komt geheel ten goede aan 'Doe het voor Kika'. Het geld wordt gedoneerd aan stichting Kinderen Kankervrij (Kika) om het onderzoek naar kinderkanker te financieren en daarmee de strijd tegen deze ziekte aan te gaan.

Koop tickets via www.ticketkantoor.nl/shop/hazesvoorKIKA


'Doe het voor Kika' is een non-profit organisatie, ontstaan door het jaarlijkse wandelevenement Kippenloop in Katwijk. Door ieder jaar minimaal een feestavond te organiseren, probeert het geld in te zamelen voor Kika. Op deze manier steunen het de strijd tegen Kinderkanker.
 

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>