Basketbalvrouwen Grasshoppers weer naar finale Play-offs | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Mia Hordijk in actie in de gewonnen wedstrijd tegen Binnenland.
Mia Hordijk in actie in de gewonnen wedstrijd tegen Binnenland. (Foto: Geert Bekker)

Basketbalvrouwen Grasshoppers weer naar finale Play-offs

Het is het Dames 1 team van Solar-systemen Grasshoppers voor het vierde jaar op rij gelukt om de finale in de strijd om het Nederlands kampioenschap te bereiken.


In een zeer spannende vierde  wedstrijd van een best of 5 serie wist de regerend titelhouder de stand tegen Binnenland naar 3-1 te brengen. De finale wordt daardoor een kopie van de finale van het seizoen 2015-16. Loon Lions uit Landsmeer is opnieuw de tegenstander in een best of 5 serie waarin Grasshoppers de eerste 2 thuiswedstrijden heeft.


De eerste twee wedstrijden worden op woensdag 1 en zaterdag 4 mei in Katwijk gespeeld, waarna het circus voor maximaal twee wedstrijden naar Landsmeer verhuist (8 en 11 mei). Indien nodig wordt de vijfde wedstrijd op woensdag 15 mei in Katwijk gespeeld.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>