Nieuwe voorgevel voor fraaier Natuurcentrum | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Met een nieuwe (voorzet)gevel wordt het Natuurcentrum fraaier. | Ontwerp en impressie: Katwijkse Architectencombinatie.
Met een nieuwe (voorzet)gevel wordt het Natuurcentrum fraaier. | Ontwerp en impressie: Katwijkse Architectencombinatie.

Nieuwe voorgevel voor fraaier Natuurcentrum

Natuurcentrum Katwijk kan dit jaar rekenen op extra subsidie. Een deel van dat extra geld wordt besteed aan het verfraaien van de containers, waarin het Natuurcentrum is gevestigd. Het plan is om het Natuurcentrum te voorzien van een voorzetgevel (zie tekening boven).


Het centrum staat sinds vorig jaar op een 'Triple A-locatie' op de hoek Boulevard-Voorstraat bij de hoofdentree naar het achterliggende winkelgebied. Zo'n toplocatie verdient ook een fraaier gebouw, vinden gemeente en het Natuurcentrum, die de Katwijkse architect Bram van der Meij gevraagd heeft daarvoor het plan te maken.


Deze week in De Katwijksche Post


 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>