Spullen inleveren voor Zomermarkt 2019 | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Spullen inleveren voor Zomermarkt 2019

Opbrengst is voor Stichting Labourward

Voor het derde jaar op rij wordt namens de PKN Rijnsburg een zomermarkt georganiseerd.

Ook dit jaar staat hij weer op de planning, zet u hem gelijk in uw agenda? Dit jaar is de zomermarkt op zaterdag 25 mei van 9.00 tot 14.00 uur.

De opbrengsten van de zomermarkt gaan dit jaar naar Stichting Labourward. Deze stichting heeft het doel om de zorg rondom zwangerschap en de bevallingen het Central Hospital in Tamale en het Yendi Hospital in Yendi (Noord Ghana) te ondersteunen, verbeteren en veiliger te maken. Indien u meer wilt lezen over de stichting kunt ook kijken op www.stichtinglabourward.nl.

Als het doel in het teken van kinderen staat, kunnen wij niet achterblijven. Dit jaar hebben we er dus voor gekozen om de Zomermarkt te organiseren op het schoolplein van de Wilhelminaschool. Dit is voor kinderen een veilige omgeving omdat het hele terrein slechts door 1 hek te bereiken is. Ze kunnen dus heerlijk spelen. Dit jaar wordt er zelfs een speciaal kinderplein ingericht met diverse spellen. Ze zijn dus van harte welkom. 

Naast de kramen die er ieder jaar zijn zoals 't Baken uit Katwijk, een hamburgerkraam en een grote bloemen- en plantenverkoop staat de zomermarkt dit jaar ook in het teken van kinderen. We willen graag kramen waar we tweedehands kinderboeken, - kleding en -speelgoed aan kunnen bieden. Hiervoor zijn uw donaties erg belangrijk.

U kunt deze spullen brengen op zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag 14 mei van 19.00 - 21.00 uur of zaterdag 18 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het oude magazijn van garage Dijksman aan de oude vlietweg.

Naast de kramen met diverse artikelen hebben we ook een kraam met fruit en hamburgers en een koffiehoek met heerlijke boterkoek en cake. Voor de inwendige mens wordt dus zeker gezorgd. Het enveloppenspel kan ook zeker niet ontbreken. Voor een kleine bijdrage mag u een envelop trekken en wellicht heeft u het geluk dat u ook (direct!) een prijs mee naar huis mag nemen.

Voor in de agenda:

Zaterdag 25 mei

9.00 – 14.00 uur

Schoolplein Wilhelminaschool

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>