Herinneringstegel aan tijdcapsule in Aquamar | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Dick van der Bent, Vincent Venloo, wethouder Adger van Helden met zoon en voormalig wethouders Krijn van der Spijk met de tegel (v.l.n.r.).
Dick van der Bent, Vincent Venloo, wethouder Adger van Helden met zoon en voormalig wethouders Krijn van der Spijk met de tegel (v.l.n.r.). (Foto: Piet van Kampen)

Herinneringstegel aan tijdcapsule in Aquamar

Voormalig wethouder Krijn van der Spijk begroef op 22 februari 2017, voordat de bouw van het nieuwe zwembad van start ging, een tijdcapsule. Ruim twee jaar later was hij afgelopen maandag weer ter plekke om samen met wethouder Adger van Helden, voormalig directeur Dick van der Bent van Sportbedrijf Katwijk en huidig directeur Vincent Venloo een herinneringstegel daaraan te leggen.


Donderdag in De Katwijksche Post 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>