Elektrische duofiets voor Overduin | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Hans Berkel en zijn begeleidster waren de eersten om de fiets uit te proberen. | Foto: Piet van Kampen
Hans Berkel en zijn begeleidster waren de eersten om de fiets uit te proberen. | Foto: Piet van Kampen (Foto: )

Elektrische duofiets voor Overduin

Een feestelijk moment voor de bewoners en begeleiders en verzorgers in Overduin. Vorige week donderdagmiddag werd er een spiksplinternieuwe elektrische fiets geschonken door de Edwin van der Sar Foundation en de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, die gezamenlijk het praktische vervoermiddel financierden.

Door Piet van Kampen

Met de komst van deze fiets kunnen cliënten van de verpleegafdeling Huntington samen met begeleiders of familieleden leuke tochtjes maken in de omgeving. Een ritje naar het strand, de duinen of het dorp opent hun kleine wereldje op een aangename manier.

Namens de Edwin van der Sar Foundation onthulde Annemarie van der Sar samen met Eric Koelewijn van de Oranjevereniging de prachtige fiets waarop direct een rondritje voor het gebouw werd gemaakt. Samen met begeleidster Joyce Volman-Verwer was Hans Berkel de gelukkige die als eerste op de fiets plaats mocht nemen.

Onder luid applaus van de aanwezigen en verzegeld van kleurrijke confetti werd aan dit bijzondere moment gestalte gegeven.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>