Op stap met de vuilophaaldienst | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Wat gebeurt er met ons afval?
Wat gebeurt er met ons afval? (Foto: SKvD)

Op stap met de vuilophaaldienst

Enig idee welke weg het afval dat wij in de groene en grijze bakken-containers stoppen aflegt? De Katwijksche Post en De Rijnsburger volgden die weg.

Van het moment van ophalen tot en met het wegbrengen naar het Vuilafvoerbedrijf (VAB) in Voorhout. En om meteen een mythe naar de andere kant van de wereld te helpen: het restafval en het gft-afval (groente, fruit en tuin) komt niet in één bak terecht.

Sandra Kornet-van Duijvenboden reed vorige week donderdagmiddag mee op de elektrische vuilophaalwagen met Dirk en Ariena. Carin van der Spijk-Kralt stapte een dag later in de vuilophaalwagen en liet zich informeren door John en John, vader en zoon.

Het uitgebreide verslag met foto's leest u deze week in genoemde kranten. 

LUISTER n Souncloud > Katwijksche PostCast of via allesoverkatwijk.nl

 


 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>