Vuilnisbak vol? Meld het met FIXI | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Vuilnisbak vol? Meld het met FIXI

Vanaf donderdag 21 maart kunnen inwoners een melding openbare ruimte doen via www.fixi.nl of via www.katwijk.nl

 

Op de gemeentelijke website wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van Fixi. Fixi vervangt het verouderde huidige meldsysteem van de gemeente (PREVENT), meldt de gemeente in een persbericht.
 

Een voordeel van meldsysteem Fixi is, dat de melding direct bij de juiste afdeling in de organisatie terecht komt en zo sneller kan worden opgepakt.

U kunt daarnaast ook als melder tussentijds reacties plaatsen wanneer er vragen zijn over de ingezonden melding.

Hoe werkt het?

U kunt overal en altijd nu eenvoudig uw meldingen openbare ruimte doorgeven aan de gemeente. U geeft door om wat voor melding het gaat, klikt de locatie aan, neemt eventueel een foto, vult uw gegevens in en verstuurt de melding via www.katwijk.nl of www.fixi.nl . Daarnaast is het ook nog mogelijk om meldingen telefonisch aan de gemeente doorgeven.

Fixi wordt door meerdere gemeentes in de Duin en Bollenstreek gebruikt. Met de komst van het nieuwe meldsysteem in Katwijk zorgen we samen met inwoners dat de omgeving schoon en leefbaar blijft!


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>