Eerste R-net-halte Katwijk in gebruik | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De eerste van 12 nieuwe R-net bushaltes wordt vanmiddag officieel geopend.
De eerste van 12 nieuwe R-net bushaltes wordt vanmiddag officieel geopend. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Eerste R-net-halte Katwijk in gebruik

De werkzaamheden aan het hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk R-net in Katwijk zijn begonnen. Vanmiddag openen gedeputeerde Floor Vermeulen en wethouder Rien Nagtegaal de eerste van twaalf nieuwe R-net bushaltes.


 

De nieuwe bushalte 'Duinvallei' langs de N206 tegenover de Molentuinwegwerd is een voorbeeld van de R-nethaltes, die de komende twee jaar aan het beoogde tracé komen te staan. Provincie Zuid-Holland en gemeente Katwijk samen dan samen aan de komst van de R-net-snelbussen naar Katwijk.

Op maar liefst twaalf plaatsen in Katwijk komen nieuwe haltes en worden bestaande haltes opgewaardeerd. Daarnaast worden op de routes diverse maatregelen getroffen om de doorstroming van de bus te verbeteren.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>