Operatie Jonas op basisscholen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Operatie Jonas op basisscholen

Zes Katwijkse basisscholen hebben zich al aangemeld voor het Operatie Jonas educatieprogramma. 
Het Operatie Jonas educatieprogramma is ontwikkeld door WWF Haaglanden voor basisscholen in Katwijk en gaat van start in april. Het educatieprogramma is gericht op de groepen 3 tot en met 8.

 

Het programma is ontwikkeld op de verschillende niveaus zodat alle groepen een leuk en leerzaam programma krijgen.Het educatieprogramma is opgedeeld in drie delen: allereerst is er het educatieprogramma bestaande uit drie workshops waarin duidelijk het plastic probleem en de oplossingen uiteengezet worden.

Daarnaast is er het onderdeel 'creatief met plastic', waarbij de kinderen samen met CreaKids kunstwerken gaan maken van wegwerp plastic. Tot slot is er Het Grote Jonas Boek: onder de bezielende leiding van bestsellerauteur en kinderboekenschrijfster Lorena Veldhuijzen schrijven de kinderen verhalen die tot een mooi boek worden verwerkt, Het Grote Jonas Boek.

Meer informatie over Operatie Jonas, meedoen aan of sponsoren van een van de activiteiten is te vinden op www.operatiejonas.nl.

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>