Verkiezingsavond SGP | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De Tjalmaweg wordt verdubbeld als onderdeel van de RijnlandRoute.
De Tjalmaweg wordt verdubbeld als onderdeel van de RijnlandRoute. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Verkiezingsavond SGP

Verkiezingsavond SGP over provincie en waterschap

SGP Katwijk houdt donderdag 7 maart een verkiezingsavond, aanvang 20.00 uur, rondom de provinciale verkiezingen. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in de wereld van de provincie Zuid-Holland, het waterschap en wat zij voor Katwijk doen.


Namens de SGP Zuid-Holland spreken Gerard Breevaart en Wim van Duijn tijdens deze avond. Niek van der Plas doet dat namens ChristenUnie-SGP waterschap Rijnland. Zij spreken over actuele onderwerpen als bereikbaarheid, de Rijnlandroute, Blue Energy-centrale in Katwijk en het zuiveren van medicijnresten uit ons drinkwater. Wim van Duijn spreekt over welke invloed de provincie Zuid-Holland nu heeft op ons Katwijkers.


Mochten er naar aanleiding van een bepaald onderwerp nog vragen zijn, dan is daar uiteraard alle ruimte voor deze te stellen tijdens een forumdiscussie. Vanaf 19.30 uur bent u welkom bij Brownies & Downies aan de Noordeinde 1a, Katwijk.

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>