Afbeelding
Foto: pr

Valkenburgse genomineerd voor Secretaresse van het Jaar 2019

Algemeen

Milja Pielaat uit Valkenburg is genomineerd voor de verkiezing 'Secretaresse van het Jaar 2019'.

De vakjury van Schoevers heeft uit alle nominaties 12 kandidaten geselecteerd die op 16 april kans maken op deze titel. De Valkenburgse is werkzaam als secretaresse bij het Kabinet van de Koning in Den Haag.

Het Kabinet van de Koning is een kleine rijksorganisatie die de Koning ondersteunt in de uitoefening van zijn constitutionele werkzaamheden. Dit heeft onder meer betrekking op de contacten tussen de Koning en de overige leden van de regering. Jaarlijks bereidt het Kabinet honderden bezoeken, ontvangsten, gesprekken en beëdigingen door de Koning voor. Ook verwerkt en archiveert het Kabinet van de Koning per jaar ruim 2500 wetten, algemene maatregelen van bestuur (amvb's) en Koninklijke Besluiten.
In aanloop naar de verkiezing voeren de kandidaten persoonlijk campagne om zo veel mogelijk publieksstemmen te winnen via de website www.secretaressevanhetjaar.nl. Na nog 2 selectierondes blijven uiteindelijk 3 kandidaten over. Op 16 april 2019, twee dagen voor Secretaressedag, wordt de de 34e 'Secretaresse van het Jaar' bekend gemaakt.

Uit de krant