Cheque voor logeerhuis 's Heerenloo | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Ruim 700 euro om met elkaar een dag uit te gaan.
Ruim 700 euro om met elkaar een dag uit te gaan. (Foto: pr)

Cheque voor logeerhuis 's Heerenloo

Het is alweer enige tijd geleden dat de Kerst Inn werd georganiseerd door OV Rijnsburg.

Alle verdiensten van de kerstmarkt waren bestemd voor het goede doel: de logeerhuizen van 's Heerenloo in Rijnsburg. Alhoewel het berekoud was die zaterdag zijn er toch heel wat mensen geweest en viel de opbrengst niet tegen.
Een aantal organisatoren brachten onlangs de cheque naar de kinderen van het logeerhuis op de Korte Voorhouterweg. Helaas konden de kinderen van het logeerhuis van de Camphuijsenstraat niet aanwezig zijn. Er was een hartelijk ontvangst met koffie en een heerlijk plak cake met slagroom.

Na een kort praatje was het tijd om het bedrag te onthullen: 780,55 euro. De kinderen waren enorm verrast door de hoogte van het bedrag. Nu kan hun grote wens om een dag met elkaar weg te gaan werkelijkheid worden. Ze waren door het dolle heen.

Namens alle mensen die het bedrag mogelijk gemaakt hebben, wensen wij hen een enorme mooie dag als ze met elkaar op pad gaan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>