Van Dik Hout viert jubileum op Haringrock | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Van Dik Hout is dit jaar de headliner op Haringrock.
Van Dik Hout is dit jaar de headliner op Haringrock. (Foto: pr)

Van Dik Hout viert jubileum op Haringrock

De namen van bands voor Haringrock dit jaar zijn bekend. Haringrock wordt gehouden op het evenementenplein aan de Katwijkse Boulevard op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. Het podium biedt plaats aan lokale muzikanten, headliners en zelfs aan een internationaal bekend artiest.


De volgende bands en artiesten staan dit jaar op het programma.

Vrijdag 12 juli

Bloomcoal, La Bomba, Montany, AC in DC, Infloyd.

Montany is afkomstig uit Katwijk en één van de lokale bands. Dat geldt ook voor de Pink Floyd-coverband Infloyd, die net als AC in DC geldt als een van de headliners naast Bloomcoal en La Bomba, die eerder op de avond zullen optreden.


Zaterdag 13 juli

Lilith, The Ivy League, Robby Valentine, Van Dik Hout, Miquel Monteban, Moonkings.

Lilith komt uit Katwijk en speelt op de zaterdag samen met internationale namen die graag naar Haringrock komen. The Ivy League met Tim Akkerman trapt af, waarna Robby Valentine oude hits en Queen-covers speelt. Miquel Monteban uit Engeland geeft een verpletterende gitaarsolo-act en Adrian van den Berg sluit samen met zijn Moonkings de zaterdageditie af.

De grootste naam is Van Dik Hout, dat hun 25-jarig jubileum komt vieren tijdens Haringrock 2019.


Duurzaam

Haringrock is vanaf dit jaar volledig plasticvrij en daarmee een duurzaam evenement. Het is een schoon en energiezuinig festival dat bezoekers graag bewust maakt van de unieke, maar kwetsbare, locatie aan het Katwijkse strand.

Bezoekers kopen hun eigen beker en kunnen die gebruiken om drinken te bestellen aan de bar. Na afloop mogen bezoekers hun beker meenemen als collectors-item of kunnen zij die doneren aan het festival en Stichting Hartekind. Dat is het goede doel dat Haringrock dit jaar ondersteunt door zoveel mogelijk geld op te halen.


Meer weten over het festival of de bands? Bezoek de website www.haringrock.nl.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>