Toekomst van Katwijk krijgt vorm | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Veel belangstelling voor de slotbijeenkomst van de Toekomst van Katwijk.
Veel belangstelling voor de slotbijeenkomst van de Toekomst van Katwijk. (Foto: Mark Ruis)

Toekomst van Katwijk krijgt vorm

In wat voor Katwijk wil jij leven en in welke maatschappelijke zaken gaan we de komende jaren tijd en energie steken? In de afgelopen maanden is de gemeente de straat op gegaan om burgers te vragen naar hun ideeën over de toekomst van Katwijk. De vraag die als rode draad door dit project loopt: hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen in de samenleving?


Deze zoektocht naar inbreng uit de samenleving heeft meer dan duizend ideeën opgeleverd. Behalve gesprekken met 'de gewone man' is er uitgebreid gesproken met maatschappelijke organisaties, professionals en verenigingen over hun ideeën over een toekomst waarin iedereen mee kan doen.

Tijdens de vierde en afsluitende bijeenkomst van 'De toekomst van Katwijk', afgelopen dinsdagavond in de Burgt in Rijnsburg, hebben de aanwezigen gereageerd op het concept maatschappelijke agenda (MAG). De centrale vraag tijdens deze bijeenkomst: Wat vinden we belangrijk en waar gaan we tijd en energie in steken?

Vandaag in De Katwijksche Post

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>