DVS schittert op Musikparade Duitsland | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Tamboer-maître Leo de Vreede had in Oldenburg zijn laatste optreden bij DVS.
Tamboer-maître Leo de Vreede had in Oldenburg zijn laatste optreden bij DVS. (Foto: pr)

DVS schittert op Musikparade Duitsland

Chr. Muziekvereniging DVS reisde afgelopen weekend door het noorden van Duitsland. Voor de drukbezochte Musikparade trad de band op in Hamburg, Münster en Oldenburg. Het werd om verschillende redenen een bijzonder weekend.

De Musikparade is een tournee door Duitsland, waarbij tijdens de eerste maanden van het jaar ieder weekend een grote taptoe wordt georganiseerd in concerthallen door geheel Duitsland. Dit weekend had DVS de eer om de taptoes af te sluiten in deze drie Duitse steden. Veel kilometers, maar met een mooie beloning in de vorm van uitverkochte taptoes met deelnemers uit Rusland, Oekraïne, Italië, Oostenrijk en Duitsland.

Afscheid Leo de Vreede

Dit weekend was er ook het laatste optreden van tamboer-maître Leo de Vreede. Zeventien jaar heeft hij op zijn karakteristieke wijze leiding geven aan het orkest. Nadat hij tijdens de nieuwjaarsreceptie al benoemd werd tot lid van verdienste was er dan in Oldenburg echt zijn laatste optreden.

In een uitverkocht EWE arena kreeg hij na een geweldige uitvoering van de show Into the Light zijn langdurige slotapplaus.

Jubileumconcert

Na het afronden van de Duitsland tour is DVS nu helemaal klaar voor het jubileumconcert 'Friends for Life' in het kader van het 65 jarig jubileum van DVS en het Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate. Op dinsdag 26 februari worden in de middag en de avond twee bijzondere concerten gegeven met alle orkesten van DVS en het koor.

In de TheaterHangaar wordt het publiek verrast met 30 schitterende nummers in een bijzondere setting. Het publiek draait van act naar act en bijzondere visuele effecten completeren een geweldige ervaring.

U kunt nog steeds kaarten voor de middag kopen voor 25,00 euro. Kaarten verkrijgbaar op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in het clubgebouw van DVS, Nieuwe Duinweg 51 of via de webshop op www.dvskatwijk.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>