Geen huwelijken op Dag van de Liefde | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Geen huwelijken op Dag van de Liefde

Er staat geen enkele trouwplechtigheid gepland op het Katwijkse gemeentehuis op donderdag 14 februari, Valentijnsdag, dé Dag van de Liefde.
 

Bij navraag op het gemeentehuis, reageerde de woordvoerder zelf ook verbaasd. 'Het is eigenlijk ongelooflijk, maar er staan GEEN huwelijken gepland op 14 februari'. Zijn Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers zo onromantisch? De Katwijksche Post denkt van niet. Ze zijn er vast wel, die romantische Katwijkers, Rijnsburger en Valkenburgers die wél op Valentijnsdag zijn getrouwd of hun partnerschap hebben laten registreren.

Stuur een mail naar redactie@katwijkschepost.nl, met vermelding van uw namen, trouwdatum en uw trouwfoto (digitaal) van toen. Dan laten we volgende week in de krant zien dat er wel degelijk romantische plaatsgenoten zijn.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>