Ambachtslieden en éénpitters; edelsmid Erika Houwaard | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Mark Ruis

Ambachtslieden en éénpitters; edelsmid Erika Houwaard

Het is een slag apart en ze zijn dun gezaaid; Katwijkers die er voor hebben gekozen om eigen baas te zijn en zich te specialiseren in een ambacht om zo hun kostje bij elkaar te verdienen.


Met hun vaardige handen en hun specifieke kennis leveren ze vakwerk en geven ze automatisering en massaproductie het nakijken. Voor hen geen troosteloze kantoortuinen, kille fabriekshallen of eindeloze magazijnen. Geen chefs of managers die over hun schouders meekijken en 'agile en scrum' prediken. Een eigen stek en een eerlijke boterham is voldoende voor de ambachtslieden en éénpitters.
 

Vandaag te lezen in De Katwijksche Post en te beluisteren op de Katwijksche PostCast de eerste van een nieuwe serie over die ambachtslieden en éénpitters.


  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>