Bezoek aan Thialf blijft een klassieker | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Echte schaatsliefhebbers op Thialfijsbaan.
Echte schaatsliefhebbers op Thialfijsbaan. (Foto: Debby Kloos)

Bezoek aan Thialf blijft een klassieker

Maar liefst 76 enthousiaste schaatsers in de leeftijd van 8 tot 80 jaar, uit Rijnsburg maar ook uit Valkenburg en Katwijk mochten vorige week zaterdag schaatsen op de mooiste en snelste baan van Europa.

Het werd op Thialf een onvergetelijk schaatsfestijn. Er werd een alternatieve Elfstedentocht georganiseerd, waar elf schaatsers rondreden, die een Elfstedentochtstad vertegenwoordigden. In samengestelde groepjes van jong en oud ging men de juiste volgorde, die op papier stond proberen te vinden. Een geweldig vermaak. Iedereen kreeg na afloop een Elfstedentochtmedaille. Ook de coopertest viel in de smaak.

Na een middagje enthousiast en fanatiek schaatsen kon iedereen terugzien op een onvergetelijke middag op het supersnelle ijs van Thialf. Dit evenement werd door 'De vrienden van de IJsclub' financieel mogelijk gemaakt. Wie de smaak te pakken heeft kan nog iedere zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur tot en met 3 maart les krijgen op de Leidse IJsbaan. Zie www.rijnsburgseijsclub.nl. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>