SHD wil fusieplannen Dunavie dwarsbomen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

SHD wil fusieplannen Dunavie dwarsbomen

Stichting Huurdersbelangen 'de Duinstreek' (SHD) ziet de fusieplannen van Dunavie niet zitten. De woningcorporatie tekende onlangs een intentieovereenkomst voor een fusie met Padua, de woningcorporatie uit Noordwijkerhout. De SHD wil die fusie dwarsbomen.

SHD-voorzitter Cees Oostindie vindt het jammer dat hij het nieuws over een mogelijke fusie niet persoonlijk van Dunavie heeft ontvangen. 'Ik kreeg pas na de ondertekening van de intentieovereenkomst een belletje dat deze intentieovereenkomst was getekend waar Alfred Busser, directeur-bestuurder van Dunavie, op onze huurdersavond 9 november nog louter te melden had dat er wat gesprekken gaande waren', vertelt hij in een persbericht.

De voorzitter maakt er geen geheim van dat hij tegen de fusie is. Hij ziet nog genoeg kans en uitdagingen voor Dunavie in Katwijk, waar de woningcorporatie zich veel beter op kan richten, zoals woningbouw op voormalig Vliegkamp Valkenburg, nieuwbouw en de renovatie gedateerde woningen.

Of de SHD daadwerkelijk voor de plannen van Dunavie gaat liggen is nog even afwachten. De SHD gaat eerst nog in gesprek met de 37 bewonerscommissies.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>