Derde Nieuwjaarsduik in Valkenburgse Meer | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Deelnemers weten de Nieuwjaarsduik in het Valkenburgse Meer te waarderen.
Deelnemers weten de Nieuwjaarsduik in het Valkenburgse Meer te waarderen. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Derde Nieuwjaarsduik in Valkenburgse Meer

Het is inmiddels traditie, de nieuwjaarsduik bij Brasserie Buitenhuis. Voor het derde jaar op rij wordt er op 1 januari om 13.00 uur een frisse duik genomen in het Valkenburgse Meer.

'Vorig jaar kregen we weer zulke enthousiaste reacties van deelnemers, dat we geen moment getwijfeld hebben: ook in 2019 organiseren we een nieuwjaarsduik, met alles erop en eraan. Er komt een fanfare, we stellen onze feestzaal het Buitenverblijf open als omkleedruimte en schenken warme chocomel. Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers wordt het weer een mega feestelijke bedoening', laat een medewerker weten.

Tijdens de duik wordt er geld ingezameld voor Stichting Jarige Job, het goede doel waar de Brasserie Groep regelmatig acties voor initieert. Daarnaast zien ook andere stichtingen de duik als aanleiding voor een inzamelactie, zo roept Dierentehuis Stevenshage mensen op om gesponsord een plons te nemen.

Brasserie Buitenhuis opent op Nieuwjaarsdag om 12.00 uur. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>