Boete dreigt voor Katwijk van Oranje | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Boete dreigt voor Katwijk van Oranje

Het Hoogheemraadschap van Rijnland is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de gang van zaken rondom de TheaterTent van het evenement Katwijk van Oranje. Die tent stond vijf weken - van medio oktober tot medio november - op het zogenoemde Evenementenplein op het strand voor de Voorstraat.

Volgens het Hoogheemraadschap van Rijnland had die tent daar na 1 november helemaal niet mogen staan. Na die datum is er een vergunning nodig van Rijnland.

Rijnland is nu een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de 'verdachte'. De vraag daarbij is: wie heeft de overtreding begaan? Is dat de gemeente of de organisator. 

Lees meer in De Katwijksche Post van vandaag

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>