Katwijksche Postcast aflevering 5 | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Podcast

Katwijksche Postcast aflevering 5

In deze PostCast geven verschillende betrokkenen hun mening over Katwijk Marketing. Citymanager Piet de Vries is niet blij, dat de gemeente geen extra subsidie meer geeft. Organisator Ton Frissen wil juist dat die subsidie verdeeld wordt over andere evenementen.

Mark Ruis ging afgelopen week langs bij de ideeënmarkt Project Locatie Valkenburg. De gemeente en het Rijksvastgoedbedrijf nodigden belangstellenden uit om met ideeën te komen voor het inrichten van de eerste fase van woningbouw op het voormalige vliegkamp. Daar kwamen zo'n driehonderd mensen op af. Zij konden hun ideeën kwijt bij een van de vijf thematafels. Mark praat achtereenvolgens met wethouder Gerard Mostert, Marc de Gruijl van de gemeente Katwijk en projectleider Claes Groot.

De Katwijksche PostCast wordt afgesloten met een CritiCast, waarin wethouder Gerard Mostert op de Jip en Janneke-toer gaat. 'Dat is logisch', om het in zijn eigen woorden te zeggen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>