Kerstshow Pop4Shore! en Harmonie Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Pop4Shore! en Har,omie Katwijk geven vanavond een muzikale kerstshow.
Pop4Shore! en Har,omie Katwijk geven vanavond een muzikale kerstshow. (Foto: pr)

Kerstshow Pop4Shore! en Harmonie Katwijk

Cultureel centrum TriPodia staat vanavond in het teken van de Christmas Show, een muzikale kerstshow door popkoor Pop4Shore! en Harmonie Katwijk. De band Let's Folk is er ook als muzikale gast. Het wordt een show vol met zang, muziek, licht- en geluidseffecten en choreografie, waarmee de bezoeker al helemaal in kerststemming komt.

Het programma is divers en het wordt een uniek kerstconcert. Bekende kersthits als Mariah Carey's 'All I Want' en 'Merry Christmas Everybody' van Slade ontbreken natuurlijk niet. En er is ook ruimte voor unieke muziekstukken die door het koor Pop4Shore! en Harmonie Katwijk gezamenlijk of alleen worden uitgevoerd.

Muzikale gast Let's Folk neemt een belangrijk deel van het concert voor haar rekening, in de begeleiding van Pop4Shore!, maar ook in de afterparty van deze unieke kerstshow.
 

Toegangskaarten à 10,- euro zijn verkrijgbaar bij Juwelier Parlevliet, Slagerij Francken, The Read Shop Rijnsburg, Slagerij Timmers en Gijs de Vreugd Schoenmode.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>