Afbeelding
Foto: EvdV

Alle raads- en commissievergaderingen in beeld

Algemeen

Alle vergaderingen van de gemeenteraad en raadscommissies zijn vanaf vanavond (donderdag 6 december) live in beeld te volgen. De beelden zijn beschikbaar via de website katwijk.raadsinformatie.nl en via de app Politiek Portaal voor Apple-gebruikers.

Daar blijven ze ook na afloop terug te zien. Hiermee komt een langgekoesterde wens in vervulling: inwoners krijgen beter toegang tot het werk van de raad. Burgemeester Visser zal om 19.30 uur de uitzending starten.

Vanavond begint om 19.30 uur de vergadering van de gemeenteraad, in de raadzaal. Na een kwartier begint daar een commissievergadering over Katwijk Marketing. Tegelijk vindt in de Strandzaal een informatieve sessie plaats, over de voortgang van de Maatschappelijke Agenda. Drie kwartier later begint gelijktijdig een derde vergadering, in de Boulevardzaal, over de najaarsrapportage.

Tot nu toe konden kijkers alleen de beelden uit de raadzaal live volgen, via RTV Katwijk. RTV Katwijk blijft deze ook uitzenden. Maar vanaf donderdag kan via de genoemde website of de app iedereen een keuze maken tussen alle vergaderingen die gelijktijdig in het gemeentehuis plaatsvinden, in de raadzaal, in de Strandzaal en in de Boulevardzaal. En een half uur na afloop van de raadsavond is het al mogelijk om alle vergaderingen terug te kijken.

Behalve de beelden staan op de website katwijk.raadsinformatie.nl en in de app Politiek Portaal ook alle vergaderstukken.

Uit de krant