Afbeelding
Foto: Roy Beusker

20-jarige Katwijker wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Algemeen

Een droom is werkelijkheid geworden voor de 20-jarige Lennard uit Katwijk. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Lennard eerst met een smoes uitgenodigd bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Daar stond Robert ten Brink, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om hem te verrassen met de cheque.

Lennard (20), elektricien van beroep, is compleet overdonderd. 'Wat een verrassing! Ik ga er in ieder geval lekker van op vakantie. Hoe ik het verder ga besteden? Daar ga ik rustig over nadenken.'

Lennard uit Katwijk werd verrast met zijn cheque bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur in Nederland. Mede dankzij de steun van de BankGiro Loterij-deelnemers verwerft Hendrick de Keyser architectonische topmonumenten.

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. 

Uit de krant