Katwijks boek 'Op zee gebleven' opnieuw uitverkocht | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Katwijks boek 'Op zee gebleven' opnieuw uitverkocht

De eerste druk was al binnen no-time uitverkocht en ook de tweede druk is alweer op.  

Auteur Willem van der Plas ging op zoek naar de verhalen achter de namen op het monument voor omgekomen zeelieden op de Katwijkse Boulevard. Die verhalen zijn vastgelegd in het boek 'Op zee gebleven'. Het boek ging als warme broodjes over de toonbank.

Of er een tweede druk van het boek zou komen was eerst nog maar de vraag. De kosten van het dikke boek zijn hoog, maar Van der Plas wil de prijs laag houden. Met een aantal sponsoren is het toch gelukt om 600 nieuwe exemplaren in de winkel te krijgen, die ook nog eens uitgebreider zijn dan de eerste versie.

Komt er nu nog een derde druk? Van der Plas laat weten dat Boekhandel Het Baken aan de Secr. Varkevisserstraat 37 in Katwijk aan Zee het aantal geïnteresseerden noteert. Als blijkt dat er nog veel animo is voor een derde druk wil Van der Plas voor Vaderdag een nieuw exemplaar laten drukken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>