Afbeelding
Foto: pr.

Kerstshop avond bij Tuincentrum de Mooij

Zakelijk

Om alvast in de stemming te raken voor de komende warme en feestelijke decembermaand, met als ultiem hoogtepunt de viering van Kerstmis, organiseert tuincentrum De Mooij, Noordwijkerweg 36 Rijnsburg op woensdag 21 november van 19.00 tot 21.30 uur een feestelijke "Kerstshop Avond" .

Deze avond vindt onder andere plaats op een sfeervol ingerichte kerstafdeling in het tuincentrum alwaar een aantal geselecteerde bedrijven demonstraties en proeverijen zullen geven. Er zullen die avond diverse lekkernijen te proeven zijn van lokale bedrijven met sfeervolle livemuziek. Uiteraard kan deze avond ook onze prachtige kerstshow bezocht worden, welke weer mooier en uitgebreider is dan voorgaande jaren. Een groot assortiment kunstkerstbomen, verlichting voor binnen en buiten, decoraties voor een feestelijk gedekte tafel, kandelaars, windlichten en guirlandes. Een reden te meer om u zelf te komen overtuigen. Tevens tijdloze accessoires, welke ook na de Kerst in uw huis zeker niet zullen misstaan.

De Kerstshop Evening en de prachtige kerstshow staan voor een gezellige en onvergetelijke avond. Hiervoor zijn weer kaarten verkrijgbaar 3,50 euro aan de kassa of via de website www.tuincentrumdemooij.nl. Hiervoor krijgt u een consumptie, live muziek en een aardigheidje bij de kassa. Ook zijn er weer diverse bedrijven met proeverijen en demonstraties (kijk op de website voor de deelnemende bedrijven).  

Uit de krant