De sfeervolle TheaterTent aan de Boulevard vormt het decor voor het afsluitende gala.
De sfeervolle TheaterTent aan de Boulevard vormt het decor voor het afsluitende gala. Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Spetterend gala sluit Katwijk van Oranje af met StarSisters en Big Band Bereden Wapens

Algemeen

Wie bij het spetterende gala ter afsluiting van het Katwijk van Oranje Event wil zijn, heeft nu nog kans de laatste kaarten te bemachtigen. Het wordt een gala dat zijn weerga niet kent, want de echte Starsisters komen naar Katwijk om komende zaterdag het bijzondere project 'Katwijk van Oranje' op passende wijze af te sluiten.


De Starsisters met de zusjes Patricia Paay en Yvonne Keeley, en Ingrid Ferdinandusse brengen zaterdag hun wereldberoemde act. Uiteraard met als prachtige achtergrond het podium van TheaterTent 'Katwijk van Oranje'. Daan de Mooij van Lollypop Entertainment heeft gezorgd dat er na het diner een geweldige show wordt neergezet, vol met zang en dans. Waarbij ook de gasten volop mee kunnen doen. Overigens staat ook Gerlinde Vliegenthart, de leading lady die schitterde in de Joop van den Ende Musicals op het podium, Daan de Mooij en diverse verrassingen.

Stijl

Het project Katwijk van Oranje wordt 17 november in stijl afgesloten met een spetterend gala. Met mooi gedekte tafels, stijlvolle kleding - bij voorkeur van het bevrijdingsjaar 1945 - zoals rokkostuum of uniform. Maar ook smoking of een galajurk voor de dames is mogelijk.
 

Het Grand Gala Katwijk van Oranje, begint om 17.30 uur met een grootse ontvangst (incl. parkeerservice) in de TheaterTent met (pro)secco en een uitgebreid walking diner/buffet bereid door chefkok Franz Winter. Alle drankjes inclusief. En uiteraard wordt voor gepaste achtergrondmuziek gezorgd. U krijgt een plaats aan van de prachtig gedekte tafels van maximaal 10 personen. De avond gaat omstreeks 20.30 uur over in een avondvullend entertainment programma.
 

Op het programma de beste muziek van de Big Band Fanfare Bereden Wapens, een show van Lollypop Entertainment met onder anderen musicalster Gerlinde Vliegenthart, Daan de Mooij, de muziek van de Andrew Sisters Revival met Patricia Paay, Yvonne Keeley en Ingrid Ferdinandusse en nog veel meer.|
 

Prijzen

Kaarten voor het Grand Gala Katwijk van Oranje zijn verkrijgbaar à 195,- euro p.p. (vanaf 17.30 uur), voor het Gala Katwijk van Oranje: 120,- euro p.p. (vanaf 20.30 uur). Kiest u voor uitsluitend het Gala vanaf 20.30 uur dan mist u het walking diner/buffet en valetparking. Tickethouders ontvangen een reductie van 20 procent op huurkleding van Lollypop Entertainment.

Voor informatie en/of boekingen: info@ttt-eventmanagement.nl of 06 23 93 78 47 of loop even bij de pop-upstore bij het Emmaplein binnen.

Uit de krant