Tweede druk boek 'Op zee gebleven' | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Cornelis (Kees) van Duijvenvoorde in Royal Deven and Exeter Hospital.
Cornelis (Kees) van Duijvenvoorde in Royal Deven and Exeter Hospital. (Foto: pr)

Tweede druk boek 'Op zee gebleven'

Binnen enkele weken was de eerste oplage van 'Op zee gebleven' – het monumentale boekwerk over omgekomen Katwijkse zeelieden van Katwijker Willem van der Plas – volledig uitverkocht.

Tot grote teleurstelling van vele belangstellenden die nog graag een exemplaar hadden willen aanschaffen. Voor hen is er nu goed nieuws: er ligt nu een tweede, nóg uitgebreidere druk in de winkel.

De tweede druk kon er komen met hulp van sponsors. Er was auteur Willem van der Plas veel aan gelegen om de kostprijs (29,90 euro) op hetzelfde niveau te houden. Dat was voorwaar geen sinecure, omdat 'Op zee gebleven' een kloek boekwerk is geworden, dat ook nog eens zeer luxe is uitgevoerd. Dankzij inspanningen van onder andere dominee Pieter J. Stam is het gelukt enkele geldschieters te vinden.

De tweede druk van 'Op zee gebleven' is te koop bij boekhandel Het Baken aan de Secr. Varkevisserstraat 37 in Katwijk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>