Van acquit in nieuwe biljartzaal Zwanenburg | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Van acquit in nieuwe biljartzaal Zwanenburg

Van twee aparte zalen en clubjes één geheel maken. Na een interne verbouwing in Zwanenburg werd dit gerealiseerd.

Door Piet van Kampen

Vorige week donderdag werd de nieuwe biljartzaal in gebruik genomen. De drie tafels en het geheel stralen je tegemoet. De thuishaven van de biljartvereniging B.V. Zwanenburg is er een om trots op te zijn. Dat liet voorzitter Nico Kuijt dan ook nadrukkelijk weten in zijn toespraakje.

Samen met Leen van der Plas de voorzitter van de AOBK, waaronder de biljartclub valt, mocht hij de eerste afstoot nemen, oftewel 'van acquit gaan' in biljartjargon. De zaal kreeg de naam Nico van Beelen-zaal. Vanwege zijn enorme input en inzet om het te realiseren. Van Beelen mocht zelf de naamplaat onthullen.


Dankbaar

Alvorens de nieuwe biljartzaal officieel werd geopend heette voorzitter Leen van der Plas van de AOBK de vele aanwezigen welkom. Zijn speech was doorspekt met humor. Hij was dankbaar dat dit in samenwerking met de gemeente, Welzijnskwartier, de sponsors, de vrijwilligers en eigen leden was gerealiseerd.

Een speciaal podium voor Nico van Beelen en Piet Ouwehand, de drijvende krachten achter deze klus. Hun beider echtgenoten kregen een ruiker van Van der Plas. 'Omdat jullie mannen zo vaak van huis waren'.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>