Afbeelding
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Spetterend grand gala sluit Katwijk van Oranje af

Algemeen

Geen look-a-likes, maar de echte Starsisters komen naar Katwijk om het bijzondere project 'Katwijk van Oranje' op passende wijze af te sluiten. De Starsisters met de zusjes Patricia Paay en Yvonne Keeley en Ingrid Ferdinandusse gaan zaterdag 17 november de act brengen, die hen wereldberoemd maakte.

Uiteraard met als prachtige achtergrond het podium van TheaterTent 'Katwijk van Oranje'. Daan de Mooij van Lollypop Entertainment is het afgelopen weekend speciaal naar België afgereisd om de details met hen door te nemen en de show op te bouwen. En hoewel Patricia herstellende is van een heupoperatie heeft ze er enorm veel zin in om op dit bijzondere podium te staan. Overigens staat ook Gerlinde Vliegenthart, de leading lady die schitterde in de Joop van den Ende Musicals Les Miserables, op het podium.

Stijl

Het project Katwijk van Oranje wordt zaterdag 17 november in stijl afgesloten met een spetterend gala. Met mooi gedekte tafels, stijlvolle kleding - bij voorkeur van het bevrijdingsjaar 1945 - zoals rokkostuum of uniform. Maar ook smoking of een gala-jurk voor de dames is mogelijk. Het Grand Gala Katwijk van Oranje, begint om 17.30 uur met een grootse ontvangst (incl. valetparking) in de TheaterTent met (pro)secco en een uitgebreid walking diner/buffet. Alle drankjes inclusief. En uiteraard wordt voor gepaste achtergrondmuziek gezorgd. Wie getuige wil zijn van het gala komt aan een mooi gedekte tafel voor maximaal 10 personen. De avond gaat omstreeks 20.30 uur over in een avondvullend entertainment programma. Op het programma de beste muziek van de Big Band Fanfare Bereden Wapens, een show van Lollypop Entertainment met onder andere musicalster Gerlinde Vliegenthart, Daan de Mooij, de muziek van de Andrew Sisters Revival met Patricia Paay en Yvonne Keeley en nog veel meer.

Prijzen

Kaarten voor het Grand Gala Katwijk van Oranje zijn verkrijgbaar 195 euro per persoon (vanaf 17.30 uur), voor het Gala Katwijk van Oranje: 120 euro per persoon (vanaf 20.30 uur). Kiest u voor uitsluitend het Gala vanaf 20.30 uur dan mist u het walking diner/buffet en valetparking! Tickethouders ontvangen een reductie van 20 procent op huurkleding van Lollypop Entertainment.

Organisatie
Deze avond is een coproductie van Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Noordzee Zomerfestival en TTT Eventmanagement. Voor informatie en/of boekingen: info@ttt-eventmanagement.nl of 06 - 23 93 78 47. www.ticketkantoor.nl/shop/bevrijdingsgala 

Gerlinde Vliegenthart
Daan de Mooij

Uit de krant