Bambino neemt peuterspeelzalen PCPK over | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Bambino neemt peuterspeelzalen PCPK over

Bambino Christelijke Kindercentra neemt per 1 januari 2019 het peuterspeelzaalwerk over van stichting Protestants Christelijke Peuterspeelzalen Katwijk (PCPK). Bestuurders van Bambino en PCPK hebben half oktober de intentieovereenkomst hierover ondertekend.

Bambino is een christelijke organisatie voor kinderopvang met locaties in Dordrecht, Eindhoven en Best. Het neemt alle locaties en medewerkers over van stichting PCPK en zorgt zo voor continuïteit in Katwijk.

Dat zijn de peuterspeelzalen Benjamin bij de Groen van Prinstererschool, De Eerste Stap bij de Prins Willem Alexanderschool, De Speeldoos bij De Duinroos, De Torteltuin bij de Sjaloomschool, De Woelwaters bij de Farèlschool, Pinkeltje van de Chr. Opleidingsschool op het Abeelplein in Katwijk en Het Opstapje bij basisschool De Burcht in Valkenburg.

Door de harmonisatie in de kinderopvang is het peuterspeelzaalwerk geïntegreerd in de kinderopvang. Dat was voor het bestuur van de PCPK reden om Bambino te benaderen, omdat deze een allround aanbod heeft in kinderopvang op dezelfde christelijke grondslag.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>