Dronken bestuurder zorgt voor meerdere aanrijdingen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Politie Katwijk

Dronken bestuurder zorgt voor meerdere aanrijdingen

Een dronken bestuurder in een Poolse auto heeft vannacht voor meerdere aanrijdingen gezorgd. De bestuurder is aangehouden en had tien keer zoveel gedronken als is toegestaan.

De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding binnen van een voertuig die meerdere aanrijdingen had veroorzaakt. Agenten gingen op pad en vonden de auto bij een oprit naar de N206. De afgelegde route van de bestuurder was makkelijk te achterhalen met alle schade en auto-onderdelen die hij had achtergelaten. Van de auto was niet veel meer over. Het voertuig had geen voorwiel meer en had rondom schade. 

Rijbewijs

De bestuurder had niet alleen teveel alcohol gedronken, maar ook geen rijbewijs. Hij heeft vannacht zijn roes kunnen uitslapen in een politiecel.

De recherche doet verder onderzoek.

Schade

Mocht u vandaag schade aan uw geparkeerde voertuig aantreffen, die er gisteren nog niet op zat, neemt u dan contact op met de politie Katwijk, onder vermelding van: 2018292097.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>