Pop-upstore geopend | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Wethouder Jacco Knape (links) en Piet de Vries voor de pop-upstore van Katwijk van Oranje aan de Taatedam.
Wethouder Jacco Knape (links) en Piet de Vries voor de pop-upstore van Katwijk van Oranje aan de Taatedam. (Foto: Piet van Kampen)

Pop-upstore geopend

Donderdag is de pop-upstore van Katwijk van Oranje geopend door wethouder Jacco Knape. De winkel in de Noordzeepassage op de Taatedam is volledig ingericht in de stijl van Katwijk van Oranje, met onder andere een expositie van Stichting Museum Vliegbasis Deelen met een oude Canadese watertank en 'soldaten' in uniform.

Ook kan men in de pop-upstore tickets kopen voor Soldaat van Oranje - De musical. Als hier de kaarten worden gekocht, betaalt men minder dan wanneer ze online worden besteld. Daarnaast zijn er ook merchandiseartikelen te koop van Soldaat van Oranje - De Musical, zoals mokken en T-shirts.

Bij de pop-upstore van Katwijk van Oranje kunnen ook kaarten voor de duinwandelroute worden gehaald. Ook de formulieren voor de fotopuzzeltocht kunnen hier worden gehaald en ingeleverd. En natuurlijk kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen. De winkel is woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur geopend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>