Eindelijk een huisje voor Katwijkse tentbewoonster | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: EvdV

Eindelijk een huisje voor Katwijkse tentbewoonster

De dakloze moeder Barbara van Rijn heeft eindelijk een huisje gevonden. De Katwijkse kwam vorig jaar in het nieuws, omdat zij noodgedwongen met haar kinderen in een tent moest wonen. Op 31 oktober krijgt ze de sleutel van haar nieuwe woning.

Van Rijn woonde met haar gezin in de Hoornes. Daar kwam een einde aan toen haar relatie op de klippen liep. Ze moest haar woning verlaten en kon nergens terecht. Ze meldde zich aan voor een sociale huurwoning, maar de wachtlijst was lang.

De afgelopen twee maanden zat ze zonder haar kinderen in daklozenopvang De Binnenvest in Leiden. Nu verblijft ze in een vrouwenopvang. De kinderen zijn bij hun vader.

Met hulp van De Binnenvest heeft ze nu eindelijk zicht op een woning van woningcorporatie Dunavie. Dichtbij waar ze heeft gewoond, vertelt ze.

'Ik kan niet meer wachten. Eindelijk na zoveel te hebben doorstaan, heb ik een huisje.'

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>