Burgemeester sluit panden na vondst harddrugs | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: alles over katwijk

Burgemeester sluit panden na vondst harddrugs

Burgemeester Cornelis Visser heeft op 27 september een pand gesloten aan de Koningin Wilhelminastraat in Katwijk als gevolg van drugsoverlast. Dit is het derde pand in vier maanden tijd. In juni en september heeft de burgemeester twee woningen gesloten aan de Langevaart in Rijnsburg. In alle gevallen werd na onderzoek door de politie een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. De sluiting geldt voor drie maanden.

Aanpak van overlast

De handel in drugs is vaak de oorzaak van overlast en ernstige criminaliteit. Daarom maakt de burgemeester gebruik van zijn bevoegdheid tot sluiting van woningen en andere ruimten op grond van de Opiumwet.

Meld overlast altijd

De intensieve samenwerking tussen politie, gemeente, Openbaar Ministerie en woningcorporatie Dunavie heeft ervoor gezorgd dat er al veel drugsoverlast aangepakt is. Een actieve en alerte houding van inwoners draagt hier aan bij. Heeft u het vermoeden van drugshandel bij u in de buurt, meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, via Misdaad Anoniem 0800-7000.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>