Glow-in-the-dark run bij AV Rijnsoever. | Foto: pr
Glow-in-the-dark run bij AV Rijnsoever. | Foto: pr Foto: pr

Glow-in-the-dark run en Foute Party voor Katwijkse ziekte

Algemeen

Er maar één glow-in-the-dark run in Katwijk en omgeving en u kunt erbij zijn. Vanavond (vrijdagavond 21 september) vanaf 20.00 uur kunt u tijdens de Kattukse Lichiesloop een prachtig verlicht rondje van 6 kilometer hardlopen voor het goede doel bij atletiekvereniging (AV) Rijnsoever.

Is 6 kilometer iets te hoog gegrepen, mag een beetje korter ook. Er is er ook een kidsrun van 2 kilometer. Startnummers haalt u bij Running Center Katwijk, 5 euro voor de kinderloop en 7,50 euro voor volwassenen. Daarvoor krijgt u naast de run een gezellig feestje inclusief dj na afloop.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat u samen met vele anderen loopt voor het goede doel.

De Kattukse Lichiesloop is deze week een van de evenementen van de Kattukse Brainweek. Deze hele week staat in het teken van aandacht voor HCHWA-D (de Katwijkse ziekte) en het ophalen van geld voor onderzoek naar de ziekte.


 

FouteParty4Life

De Kattukse Brainweek wordt morgenavond (zaterdag 22 september) van 20.30 tot 01.00 uur afgesloten met de Fouteparty4life met 'Die Verrückte Stunde', bekend van 'Evers staat op' en staat garant voor de overtreffende trap van feestvieren.

De gehele opbrengst van de kaartverkoop draagt bij aan het doel van de Kattukse Brainweek: geld voor onderzoek naar HCHWA-D.

Tickets voor 15 euro bij Vis&Zo, Beachclub Zomer of Het Strand of bestelt via info@brainweek.nl.

Meer info: FB/kattuksebrainweek en www.hchwa-d.nl



 

Uit de krant